EcoCert

In de biologische landbouw worden duurzame methoden gebruikt om de bodem vruchtbaar te houden en natuurlijke manieren om ziekten en plagen te voorkomen: geen kunstmest en geen chemicaliën. Dat betekent dat er geen chemische residuen in de planten zitten. De oliën en extracten van deze biologische gewassen zijn zuiver en klaar om in onze producten te worden gebruikt.

Maar als je gecertificeerde lichaams- en haarverzorgingsproducten koopt, krijg je meer dan dat. Een door EcoCert (of een andere biologische certificeerder) gecertificeerd product bevat geen petrochemische ingrediënten of ingrediënten die een risico voor de gezondheid kunnen vormen. De conserveermiddelen in onze producten zijn zeer streng gecontroleerd, een garantie dat het product echt natuurlijk en biologisch is en niet zomaar een marketingpraatje.

Biologische producten kopen onderschrijft eveneens een nieuwe, duurzamere manier van leven. Speculeren over wanneer olie zal opraken, is zinloos. Als we onze levensstijl niet veranderen, is het op een gegeven moment echt op. En voordat dat gebeurt, moeten we overgestapt zijn op een nieuw systeem. Wij denken dat de biologische landbouw en verantwoorde, ethische producten een goede stap zijn in de richting van het leven op aarde dat voor onbepaalde tijd duurzaam, rijk, gevarieerd en mooi geleefd kan worden.

(c) copyright Africa Organics