Afrikaanse Kracht

Voor natuurlijke producten kiezen betekent zeker niet voor minder effectieve producten kiezen.

Integendeel, de Afrikaanse plantensoorten die wij gebruiken, passen zich aan de meest extreme omstandigheden op onze planeet aan door de krachtigste, beschermende ingrediënten aan te maken die de mensheid kent. Ook jij kunt de voordelen ervaren van deze ingrediënten in Africa Organics, een ethisch verantwoorde lichaamverzorgingsproductlijn gemaakt van een aantal van de meest legendarische planten van het Afrikaanse continent.

  • Onze producten zijn goedgekeurd door PhytoTrade Africa, een visionair fair-tradeinitiatief dat gemeenschapsprojecten in heel Sub-Saharisch Afrika promoot. (Lees meer)
  • Onze producten zijn gecertificeerd biologisch door Ecocert en zijn classificeerd als 100% van natuurlijke herkomst. (Lees meer)
  • Onze producten zijn gecertificeerd proefdiervrij. We kopen geen ingrediënten van leveranciers die dierproeven uitvoeren. (Lees meer)
  • Onze producten zijn snel biologisch afbreekbaar. Door ze te gebruiken draag je bij aan gezonde waterwegen op aarde.
  • Onze producten bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn veganist-vriendelijk; Africa Organics wordt aanbevolen door de Zuid-Afrikaanse ‘Vegan Society’. (Lees meer)

Zorg goed voor jezelf, zorg goed voor onze planeet.
Dan ben je slim en zorgzaam bezig!